Meditasjon og Mindfulness Grunnkurs Online

Instruktørkurs

Meditasjon & Mindfulness

Dette instruktørkurset er for deg
som ønsker å kunne undervise og
guide andre, eller som vil ta din
egen praksis til et dypere nivå.

12900kr
Online kurs

Meditasjon & Mindfulness

 • Instruktørkurs i Meditasjon & Mindfulness
 • 6 moduler som slippes ukentlig
 • Passer for alle som vil gå i dybden av meditasjon & mindfulness
 • Autentiske praksiser
 • Kurset er på norsk

En transformerende reise

Kurset passer for deg som vil lære autentiske meditasjon & mindfulness praksiser og kunne bli en instruktør. Det passer også for deg som ønsker å utdype din egen praksis og utvide "verktøykassen."

 • Dette kurset vil gi deg ferdighetene til å bli en sertifisert meditasjons- og mindfulnessinstruktør fra The Shala.

Når du lærer å undervise i meditasjon, kan du hjelpe andre med å finne fordelene som følger med praksisen. Du kan bli en sertifisert instruktør, og lærer av noen av de beste lærerne på feltet. 

Fordelene med meditasjon er mange, og de kan oppleves av mennesker i alle aldre. Du vil lære om autentiske meditasjons- og mindfulness-teknikker, hvordan du lager og leder meditasjonsklasser, hvordan du lager dine egne guidede meditasjoner og hvordan du jobber med mennesker på ulike nivåer.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
stock-full-hd-10
about-us-01

Meditasjon som din superkraft!

Dette kurset vil hjelpe deg å lære å meditere, utvikle din egen praksis og lære andre å meditere.

 • Fokusere sinnet ditt
 • Finne ditt indre senter
 • Utvikle større kreativitet

Kurset begynner med det grunnleggende om meditasjon - hva det er, hvordan du gjør det, og dets fordeler - og går videre til mer avanserte emner som mindfulness-meditasjon og dens anvendelse i dagliglivet. Du vil lære om ulike typer meditasjonspraksis og hvordan du velger den rette for deg, samt tips for å sette opp en hjemmepraksis.

Kurset avsluttes med en modul om undervisning i meditasjon. Du vil lære hvordan du leder guidede meditasjoner, tilpasser dem til ulike målgrupper og håndterer vanlige problemer deltakerne kan oppleve.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
stock-full-hd-10
about-us-01

Hvorfor bli instruktør?

Det er mange grunner til å bli instruktør i meditasjon og mindfulness.

Den kanskje viktigste grunnen er at det kan være utrolig givende å hjelpe andre med å lære disse ferdighetene og se dem vokse i sin egen praksis. Gjennom undervisning får du også personlig vekst og utviklingsmuligheter.

Å bli instruktør er en stor fordel fordi det lar deg hjelpe andre å oppdage kraften disse praksisene gir til livet

Vår utdanning er skreddersydd til fingerspissene av eksperter innen sine felt. Den er modulbasert så det vil være lett og oversiktlig å vite hva du skal igjennom.

Vi tror at å kombinere eldgammel visdom og moderne vitenskap
vil gi den beste opplevelsen for våre studenter, og at det vil gi større reelle sjanser for å 
lykkes som instruktør etter endt utdanning.

Slik foregår undervisningen

 • Du får umiddelbar tilgang til kursportalen
 • Leksjoner med video, tekst og lyd
 • Du kan ta kurset i ditt eget tempo
 • All teori og praksis ligger i kursportalen
 • Det slippes 1 modul per uke - totalt 6 moduler
 • Du vil få praktiske oppgaver underveis

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
stock-full-hd-10
about-us-01

Alt dette får du

Les mer om innholdet i kurset:

Modul 1

Introduksjon til mindfulness, meditasjon og østlige filosofier

Historien om østlig filosofi er rik, variert og kompleks, og dateres tilbake til rundt 5000 år. Østlig filosofi er et paraplybegrep som brukes for å beskrive en rekke tradisjoner og skoler som stammer fra Sør- og Øst -Asia. Fra disse filosofiene og tradisjonene kom mindfulness & meditasjon.

I denne modulen tar vi en titt på historien til østlige filosofier, meditasjon & mindfulness, utforsker lærere og læresetninger og forklarer hvordan disse tradisjonene ble brakt fra øst til vest.

Modul 2

Mindfulness

Mindfulness er kunsten å ta hensyn til det som skjer i den indre og ytre verden, og samtidig la alt være akkurat som det er. Det er ingen dømming eller merking, ingen skyve bort eller endre, men bare en urokkelig observasjon og utforskning av det som utspiller seg i hvert øyeblikk. Denne praksisen med å være oppmerksom, dyrker bevissthet og en dyp tilstedeværelse som vi kaller mindfulness.

I denne modulen dykker vi dypt ned i mindfulness og utforsker både gamle og moderne tilnærminger til praksisen.

Modul 3 

Meditasjon

Mindfulness kan sees på som bevissthet om noe, mens meditasjon er bevissthet om ingenting. Begge er som speilbilder av hverandre. Mindfulness støtter og beriker meditasjon, mens meditasjon pleier og utvider mindfulness.

Som Ma Jaya Sati Bhagavati en gang sa: “Quiet the mind and the soul will speak”.

I denne modulen utforsker vi fire forskjellige typer meditasjon: Vedantic Meditation, Moving Meditation, Loving-Kindness Meditation, og Vipassana Meditation.

Modul 4 

Pust & Pranayama

Pranayama er prosessen med å kontrollere pusten. Prana refererer til kroppens 'livskraftenergi', mens 'ayama' betyr å forlenge, trekke ut eller kontrollere selv om det i noen tilfeller kan bety å holde eller beholde. Pusten er et kraftig verktøy som kan manipuleres for å få tilgang til forskjellige lag av bevissthet og energisere eller roe kroppen ved å kanalisere strømmen av prana.

Når du bevisst manipulerer pustemønsteret ditt, kan du endre din nåværende tilstand. I denne modulen utforsker vi de tre pusteprosessene, moderne og gamle pusteteknikker, og hvordan de er i stand til å endre våre fysiske og mentale tilstander.

Modul 5 

Mantra, Chanting og Lyd

Ordet mantra er avledet fra to sanskritord, 'manas', som betyr sinn og 'tra' som betyr verktøy. Det refererer til en vokal eller mental ytring av et ord, en setning eller en frølyd. Mantraer kan resiteres for forskjellige formål: de kan brukes som et offer eller en takkebønn, de kan påberope vesener eller mektige energiske krefter, og de kan hjelpe til med å få tilgang til en meditativ tilstand.

I denne modulen utforsker vi lyd inkludert betydningen av OM og OM -symbolet, mantraer, kirtan, chanting og lydhealingsterapier som kan utfylle en meditasjonspraksis.

Modul 6 

Undervisning og personlig praksis

I den siste modulen utforsker vi hva det vil si å være instruktør eller guide. Meditasjon er en helbredende praksis, og helbredelse kan være en rotete og utfordrende vei, men også vakker. Ting kan oppstå under meditasjon som må følges fullt ut, godtas og frigjøres. Dette krever en grad av tillit til instruktøren.

Instruktører må også følge en etisk kodeks for å sikre at de best mulig rommer andre for å reise på helbredelses- og oppvåkningsreisen. Vi tar en titt på undervisning i gruppetimer, så vel som private økter, og hvordan vi kan utvikle og styrke en personlig praksis.

BONUSER

Du får også disse bonusene inkludert:

Bonus #1: Meditasjonsmusikk

Dette er den perfekte ressursen for meditasjonsinstruktører og terapeuter som leter etter en måte å skape en mer avslappende atmosfære. 100 lydspor med 1 times varighet hver som kan brukes for grupper eller en-til-en-økter royalty-fritt til undervisning.

Disse energigivende arrangementene vil sette alle i en meditativ tilstand og gir timevis med rolig musikk som kundene dine absolutt ikke vil ha noe imot. Bruk disse i praksisen din!

Bonus #2: Meditasjonsmanus

Disse forhåndsskrevne guidede meditasjonssmanusene er et flott verktøy å ha i praksisen som meditasjons- og mindfulness-instruktør.

Dette er 10 kraftige, transformerende og unike manuser, laget med stor lidenskap for å hjelpe andre med å finne ro. Hvert manus er vevd med intensjon om velstand i sinn, kropp og ånd. Med disse veiledningssesjonene ved din side - enten du underviser eller bruker dem personlig - vil definitivt hjelpe deg med oppnå transformerende endringer!

Bonus #3: Workbook

Du får en arbeidsbok på PDF som kan skrives ut. Den fungerer som et verktøy for å støtte deg på reisen i din egen personlige utvikling og som instruktør.

Den inneholder en oversikt over øvelsene som inngår i praksisen, der du kan skrive inn dine egne refleksjoner rundt øvelsene og sette deg ulike mål for utviklingen din mot å mestre dem.

Bonus #4: Community

Du får tilgang til en lukket Facebook gruppe med lærerne og dine medstudenter.

Her kan du stille spørsmål og dele av dine erfaringer og inspirasjon.

Bonus #5: Zoom møter

Annenhver Torsdag kl.1930 kan du være med oss live på Zoom. Lærerne tar opp ulike tema innen meditasjon & mindfulness, og du kan også få direkte coaching på spørsmål du måtte ha...

Å få en direkte kontakt med lærere og de andre studentene kan gi deg en stor støtte i din utvikling på veien til å bli en instruktør.

Disse møtene er valgfrie.

Bli kjent med våre lærere på utdanningen

Kimhye Iversen

Kimhye er opprinnelig fra Sør-Korea, men ble adoptert til Norge da hun var fire år gammel. Hun vokste opp i et kreativt og trygt miljø, med mye kjærlighet og spiritualitet som en naturlig del av oppveksten.

Faren hennes var en kjent skuespiller, og moren hennes var sanger og skuespillerinne før hun startet en helt ny retning innenfor alternativ medisin og ayurveda. Hun lærte å meditere som 9-åring og kalte seg selv buddhist fra en veldig tidlig alder. Hun har viet store deler av livet sitt til å studere Vajrayana-buddhismen og hvordan man kan transformere blokkeringer, negative følelser og traumer til frihet.

Lucas Casanova

Lucas har uteksaminert hundrevis av studenter og vært hovedlærer og gjestelærer på flere forskjellige internasjonale teacher trainings. Han begynte selv med yoga for å mestre stress og angst og er veldig aktiv på sosiale medier for å spre kunnskap og motivasjon til andre i samme situasjon.


Lucas er opprinnelig fra Buenos Aires og har reist verden rundt for å studere yoga og buddhistisk filosofi. Han underviser i Mindful Yin, Restorative, Yoga Therapy, Yoga Nidra, Mindfulness og Meditasjon, og har mer enn 3.500 timer med undervisningserfaring.

home-1-quote-box-image

TANTRA: The Rebel Path

Bli bedre kjent med Kimhye og Lucas!
I podcasten sin snakker de om sine egne erfaringer, livsfilosofi og visdom innen en rekke spennende temaer...

40 Episoder

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hør det fra våre studenter

Studenter forteller om yoga & meditasjon utdannelse hos The Shala

 
 
 
 
0 +
Studenter
0 %
Bestått eksamen
0
Veiledere
testimonial-avata-02

Jeg sender mange velsignelser til Kimhye, Lucas og resten av The Shala sine lærere, tusen takk for at dere er der❤️ Vi sees alle på matten, Namaste🙏🏻❤️🙏🏻

Jill Maria
/ Kursdeltaker
testimonial-avata-02

Jeg besto yogaeksamenen min!!
Takk Shala Yoga & Mindfulness for dette
fantastisk lærerutdanning!!! Å være en del av denne reisen har gitt meg så mye!

Kita R
/ Kursdeltaker
testimonial-avata-02

Må bare dele, for eg er så glad og stolt i dag. Eg kan kalle meg yoga-lærar!!
Besto eksamen på YTT Hatha og Yin Teacher training.

Trude L
/ Kursdeltaker
testimonial-avata-02

Gjennomført min første yogatime på det lokale treningssenteret 😅🤩 
Takk for alt eg har lært på kurset her som gjorde at eg tok sjansen og «hoppa» i det🥰🙏🏻

Silje F
/ Kursdeltaker
testimonial-avata-02

Gjennomført min første yogatime på det lokale treningssenteret 😅🤩 
Takk for alt eg har lært på kurset her som gjorde at eg tok sjansen og «hoppa» i det🥰🙏🏻

Lorra Ipsum
/ Freelancer
testimonial-avata-02

Har nettopp mottatt min endelige sertifisering (200 YTT). Det har vært en fantastisk reise, og jeg har gledet meg over hvert trinn. Jeg har lært så mye - ikke bare om yoga, men om meg selv også. Så takknemlig for denne muligheten.

Lena L
/ Kursdeltaker
testimonial-avata-02

Kjære alle, i dag mottok jeg mitt YTT200-sertifikat. Kimhye & Lucas takk for så fine ord og forslag! Takk til alle lærere for flotte klasser og delt visdom og fellesskapet for som er her og gi ekte støtte 🙏🙏🙏

Asia K
/ Kursdeltaker
testimonial-avata-02

I dag har jeg mottatt mitt YTT-sertifikat og jeg er så takknemlig. For noen måneder siden kunne jeg aldri forestille meg at jeg kunne, og nå er jeg her. Jeg må gi en stor takk til Lucas og Kimhye for deres vakre og oppmuntrende ord!

Deborah L
/ Kursdeltaker
testimonial-avata-02

Jeg gleder meg virkelig til å gå i dybden og lære mye framover. Klarer såvidt å holde fokus på jobb, for jeg har bare lyst til å ta en sniktitt på neste leksjon, hele tiden! 😃

Ellen V
/ Kursdeltaker
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

En investering for livet

Er du klar?
Start i dag!

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.